evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Uroš Brumen: angel v človeški podobi

6. 7. 2014; 04.01
Avtor: T.P.
Uroš Brumen
Naj se sliši še tako neverjetno, a obstaja dan v tednu, ko vas angel v človeški podobi obišče brez kakšnega posebnega klicanja. Samo na TV Veseljak priklopite in že je z vami – najsvetlejši dragulj, poslan naravnost iz nebes.

Beseda seveda teče o izjemno priljubljenem angelskem svetovalcu, energijskem terapevtu, spiritualnem mediju Urošu Brumnu, na katerega se obrača čedalje več ljudi. Prodorni fant ima namreč izjemen vpogled onkraj tistega, kar vidimo, čutimo, slutimo in vemo navadni smrtniki.

Za osebni obisk pri Urošu se naročite na telefonu

040/793-218.

Ker je tesno povezan z najvišjimi energijami vesolja, od njih prejema najbolj skrivnostna, a življenjsko pomembna sporočila, ki ljudem rešujejo življenja. Kadar Uroš gostuje na TV Veseljaku s svojo oddajo Harmonija usode z Urošem Brumnom, telefoni nenehno zvonijo, saj bi vsak rad z njegovo pomočjo rešil svoje težave.

Uroš bo tokrat kanaliziral odgovore na vprašanja vsakega udeleženca, ki si bo to želel.

Kdor ga redno spremlja, dobro ve, da fant z neverjetno preciznostjo prebere vašo preteklost ter vam pove, kaj morate razrešiti, da boste lažje zadihali. Ker prek televizije ne more pomagati prav vsem, ki potrebujejo njegovo pomoč, se je najbolje naročiti za osebni obisk, na telefonski številki: 040/793-218.

Harmonija usode z Urošem Brumnom vsak torek ob 22.30 na TV Veseljak, kjer so klici med oddajo, ekskluzivno v Sloveniji, BREZPLAČNI.

Obisk pri Urošu ima izrazito osebno noto in vam lahko prinese pravo razodetje. S pomočjo energij, blizu vira, poizve, kje in kdaj so pri človeku težave nastale, ter svetuje, kako se soočiti z njimi, zdravi najrazličnejše bolezni in srčno bolečino, odpravlja notranje strahove, travme, tesnobo, negativne vzorce, pripravlja posebne rituale z unikatnim postopkom za izboljšanje kvalitete življenja, motivacijske delavnice, predavanja, meditacije …

Ne prezrite! Prihodnjo teden bomo na Njeni začeli objavljati tedenske energetske napovedi, ki jih kanalizira Uroš Brumen. 

 

Z njegovo pomočjo ljubezenski pari razčistijo med sabo najrazličnejše težave ter izvedo, ali jih morda veže kakšen karmičen dolg. Uroš pa je že mnogim pomagal tudi na poti do otroka, zato se rad pošali, da je že vsaj 10-krat oče, čeprav noben otrok ni njegov. Več o Urošu, njegovi zgoščenki, knjigi Bilo je onstran stvarnega (Dobrodošli angeli v moje življenje) in Bisernici 2014, namenjeni uporabi pri vseh ritualih, izveste na njegovi spletni strani www.urosh.si ter na Facebooku: Harmonija usode z Urošem Brumnom. Istoimensko oddajo lahko spremljate v živo na TV Veseljak vsak torek od 22.30 do polnoči.

 

prejšnji članek
Znana Hrvatica je pokazala svojo čvrsto zadnjico!
Svet
Znana Hrvatica je pokazala svojo čvrsto zadnjico!
naslednji članek
Zahteval odškodnino, ker so mu konji pogrizli in spraskali avto
Zanimivosti
Zahteval odškodnino, ker so mu konji pogrizli in spraskali avto
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija