stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Praznik: To je bilo res herojsko dejanje

27. 3. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
ana-praznik

Ana Praznik foto: POP TV

Z voditeljico Ano Praznik smo poklepetali o prigodah, ki so se odvile v zakulisju snemanja oddaje Delovna akcija. Zakaj vsega ne delijo z vami, kdo je v očeh celotne ekipe velik heroj in kakšni utrinki so jim še posebej ljubi?

Ani Praznik se ob spominih na številne prigode prek lic razlije nasmeh. Poleg trdega dela in izzivov namreč skupaj z ekipo tudi izza kamere doživljajo veliko lepega, tako da se je v minulih letih nabralo ogromno zabavnih utrinkov. Ker gre za bolj interne pripetljaje, jih seveda ne morejo deliti z javnostjo, nam je pa Ana razložila, da smo bili gledalci priča dogodku, ki je nanjo še posebej naredil vtis.

»Za vedno mi bo ostala v spominu gesta mojstra Prike, ki je, ne da bi ga kdo prosil, in medtem, ko smo vsi zbežali, prijel za vile in Janku pomagal kidati gnoj. To je bilo res herojsko dejanje. Kajti ko sta z vilami zarila v Pandorino skrinjico, je zrak napolnil tako intenziven vonj, da je še mrčes zbežal. (smeh) Tako da si je Prika s tem dejanjem pri vseh nas prislužil neizmerno spoštovanje,« je doživetje ob kopici gnoja slikovito opisala Ana, ki ima seveda tudi bolj dišeče in praznično obarvane spomine. »Snemanje oddaj je vedno zelo zabavno tudi zaradi tega, ker vmes kar štirje mojstri praznujejo rojstni dan. In seveda to pomeni, da se ob teh priložnostih vsi skupaj poveselimo.«

Janko in Prika sta poskrbela za nakladanje gnoja na prikolico. foto: POP TV

Ekipa mojstrov med počitkom foto: POP TV

prejšnji članek
Recept: Velikonočna štruca s slanino
Kulinarika
Recept: Velikonočna štruca s slanino
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Razlog, zakaj Matic v Katji ni vzbudil skomin
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Razlog, zakaj Matic v Katji ni vzbudil skomin