sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tim Kores - Kori in Julija Veleski razkrila, kdaj bosta zibala

4. 5. 2024; 12.00
Avtor: Nejc Simšič/revija Lady
Julija Veleski, Tim Kores - Kori

Tim Kores - Kori in Julija Veleski bosta jeseni prvič postala starša foto: Marko Vavpotič

Ni lepšega kot vesela novica o pričakovanju naraščaja, ki jo pari razkrijejo prijateljem in znancem. In takšne novice radi delijo tudi znani obrazi, med katere zagotovo spadata glasbenik Tim Kores - Kori in njegova lepa soproga, nadarjena harfistka Julija Veleski, ki se zdaj pripravljata na prvega otroka. Zvezdniška zakonca sta razkrila vse podrobnosti o nosečnosti in naraščaju.

Vnašem uredništvu imamo najraje tiste znane pare, ki veselih novic ne zadržijo samo zase, ampak veselje delijo z drugimi. Tim Kores - Kori in Julija Veleski sta veselo novico razkrila tudi javno. »Novico sva zase zadržala slabe štiri mesece. Zagotovo je bilo to težje skrivati, kot sva mislila na začetku. To je nekaj najtežjega, včasih se ti zdi, kot da vsi okoli tebe na veliko sumijo, potem pa vidiš, da je to samo v tvoji glavi. Najini najbližji vedo že nekaj časa, ker sva bila preveč vznemirjena, da bi počakala na vse pomembne teste,« povesta zaljubljenca, ki bosta lansko poroko zdaj nadgradila še z naraščajem.

Julija, ki skupaj s Timovo sestro Zalo nastopa v duu De Liri, kar smo lahko videli v šovu Slovenija ima talent, je bodočemu očku novico razkrila na poseben način. Trenutek, ko je Tim izvedel za nosečnost, ostaja v njegovem spominu kot prizor iz filma: »Trdno sem spal, ko me je nenadoma v sekundi prebudila s testom na čelu. Odziva sprva ni bilo, čustva so še globoko spala. (smeh) Nisem vedel, ali sanjam ali je resnično. No, čez minuto ali dve pa sem le dojel, za kaj gre. Nato pa, normalno, sreča do stropa!« se spominja znani Mariborčan, ki že komaj čaka, da bosta s soprogo v roke prijela svojega otroka. »Datum poroda je v začetku oktobra, tudi spol otroka že poznava, a bova to še malo zadržala zase, naj za zdaj ostane skrivnost.« Njuni družini in prijatelji so se ob razkritju novice seveda veselili skupaj z njima. »Vsi so bili zelo veseli in skupaj smo potočili tudi kakšno solzico sreče. Pa seveda v zrak dvignili kozarce … večkrat v tistem večeru,« še za Lady razkrije presrečen Kori.

Jabolko spora ...

Bodoča mamica in očka zdaj vstopata v novo poglavje življenja, polno ljubezni in glasbe, ki ju povezuje, hkrati pa se veselita, da bo otrok prinesel še več harmonije in sreče v njun dom. »Priprave so že v teku. Za zdaj urejava stanovanje, da bo primernejše za družinsko življenje. Počasi kupujeva vse potrebne stvari, ampak vseeno imava še čas, tako da uživava zadnje trenutke kot par, preden nas bo skupaj s psičkoma pri hiši pet. Priznam, da sem si od nekdaj želel postati očka. Mislim, da se vsak normalen človek tega veseli, otrok je mali ti. Upam samo, da ne bo tak ‘butelj’ kot jaz,« v smehu še razkrije 34-letni Kori, 27-letna Julija pa nam zaupa, kako so potekali prvi meseci nosečnosti.

»Na srečo je jutranja slabost hitro izzvenela, energijsko se mi najbolj pozna, hitro postanem utrujena in zadihana. Čakam še na to čudežno vrnitev energije v drugem trimesečju. Trenutno grem spat že ob 21. uri … tako da ima Tim končno svobodo pri izbiranju filmov in serij na Netflixu.« (smeh) Glede imena otroka, pravita, da še nista našla skupnega jezika. »Žal so imena najino jabolko spora. (smeh) Nimava ravno istega okusa, zato bova ime verjetno izbrala na koncu, ko bo že nujno,« še priznata nasmejana zakonca.

»Veseliva se, da bomo mala familija, to je velik korak v najini zvezi, zagotovo težak, a hkrati eden najlepših v življenju,« pravi Tim, ki verjame, da bo kos vlogi očeta. »Po mojem mi bo dobro šlo, no, vsaj upam. (smeh) Mislim, da se bom kar malo prepustil instinktu in bral čim manj knjig o tem. Pravzaprav sploh nobene. Zdrava kmečka pamet bo imela prednost. Vsi mi govorijo, da je naporno in hkrati nekaj najlepšega, kar se ti zgodi. Pa že,« še doda Kori.

Prihodnost

Za konec pa še vprašanje, ki so ga zagotovo že postavili tudi starejši družinski člani, in sicer, koliko otrok si želita. Oba odgovarjata s kančkom humorja in nestrpnim pričakovanjem. »Za zdaj se veselim in osredotočam na prvega. Bova videla, kakšne bodo želje v prihodnje,« razrije nasmejana Julija, vedno zabavni Kori pa takoj doda: »Bova videla, mogoče se tovarna kmalu zažene.«

prejšnji članek
Retrograden Pluton: odkrijte, kaj v resnici vodi vašo psiho
Horoskop
Retrograden Pluton: odkrijte, kaj v resnici vodi vašo psiho
naslednji članek
Irena Yebuah Tiran je moža Boruta spoznala že v osnovni šoli
Svet slavnih
Irena Yebuah Tiran je moža Boruta spoznala že v osnovni šoli