najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič postala starša

9. 5. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
adam kromer

Gordana in Adam Kromer foto: Instagram, osebni arhiv

Adam in Gordana sta se zaljubila v hrvaškem šovu Poroka na prvi pogled in drug v drugem našla sorodno dušo. Včeraj je na svet privekal že tretji fantič.

Leta 2022 so v finalni oddaji hrvaškega eksperimenta Poroka na prvi pogled nepričakovano razkrili, da je med snemanjem vzklila naklonjenost med Adamom, ki so mu strokovnjaki namenili Nikolino in Gordano, ki je bila v oddaji poročena z Dejanom. Parček si je po snemanju dal priložnost, se bolje spoznal in ugotovil, da sta ustvarjena drug za drugega.

Kmalu sta zaživela skupaj in se razveselila prvega sinka Noela, nato pa se zaročila, poročila in nedolgo zatem še drugič postala starša, na svet je namreč privekal Kael. Ker pa si zakonca želita velike družine, ni ostalo pri dveh fantičih, včeraj je ponosni očka obelodanil, da je Gordana rodila tretjega sina: »Naš mali angel je prišel na svet. Moja junakinja Gordana, ti si prava levinja! Samo tako veliki srečneži, kot sem jaz, lahko dobijo tri sinove v štirih letih,« je hvaležno strnil misli ob objavi utrinka iz porodnišnice.

prejšnji članek
Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja
Resničnostni šovi
Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja
naslednji članek
Skrito v raju tudi na hrvaški televiziji
Svet slavnih
Skrito v raju tudi na hrvaški televiziji